AMBALA TANDOORI

AMBALA TANDOORI 18 jaar een feit. Kwaliteit spreekt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 607 beoordelingen
16 nov 2017 om 8:11 A little sad that the price has gone up and the quantity is the same.. Still very tasty
15 nov 2017 om 19:05 Nav review contact gehad met eigenaar, nieuwe bestelling geplaatst en was superlekker! Zeer klantvriendelijk restaurant en lekker eten met zorg en liefde bereid. Ik had gewoon verkeerd besteld vorige keer. Hier bestel ik zeker nog een keer! Thanks A.
14 nov 2017 om 18:52 Bezorging goed. Dit was de eerste keer dat ik hier heb besteld en ook helaas de laatste keer. Chicken tikka was niet zoet, de naan was niet goed gevuld en papadum had een rare smaak en de mintsaus was te sterk. Salade was wel lekker. Sorry Ambala.
9 nov 2017 om 14:20 Heerlijk geweest! Geleverd op tijdstip van afspraak. We doen dit regelmatig en zijn altijd tevreden!
3 nov 2017 om 21:00 We bestellen al lang bij Amalia, maar opeens zijn de prijzen flink omhoog en is de kwaliteit minder. Nieuw management? Erg jammer!
30 okt 2017 om 9:27 Perfect as always. Generous portion and tasty!
29 okt 2017 om 8:54 Goede prijs en kwaliteitsverhouding de extra chutney erbij was ook om te smullen zeker een aanrader.
28 okt 2017 om 22:28 Eerlijk gezegd had ik het niet zo goed verwacht super eten k bestel zeker weer
24 okt 2017 om 22:54 It was nowhere near Indian cuisine. Bad quality. All warm and good, but not tasty, not curry, not enough spices. They just do it wrong.
23 okt 2017 om 20:48 Het duurde enorm lang, maar de kip tandoori was wel lekker en de naan ook Alleen helaas niet gekregen wat ik besteld had, we hadden namelijk voor de twee knoflooknaan wel betaald, maar er maar 1 ontvangen de ander was een normale naan.
22 okt 2017 om 17:59 Het eten was lekker!
21 okt 2017 om 16:35 Super lekker, as always :))