AMBALA TANDOORI

AMBALA TANDOORI 18 jaar een feit. Kwaliteit spreekt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 659 beoordelingen
15 jan 2018 om 13:23 Chicken Korma en Garlic Naan waren echt lekker en warm!
11 jan 2018 om 22:26 Eten wordt ieder keer warm geleverd
11 jan 2018 om 21:15 Erg lekker!!
9 jan 2018 om 20:05 je proeft dat het vers is. ga zo door.
9 jan 2018 om 18:29 Mag voor mij part kruidiger
7 jan 2018 om 0:23 Het eten was echt heerlijk.. had wel wat meer mogen zijn maar bezorging is wel lang misschien omdat het een zaterdag avond was.
5 jan 2018 om 22:18 Het eten was heerlijk! Super goed op smaak. We werden 15 min voor de originele levertijden gebeld dat ze ongeveer 20 minute later zouden bezorgen. Het was het wachten helemaal waard! Eten was nog super warm toen we het kregen. We bestellen zeker weer!!
4 jan 2018 om 19:53 De bezorging duurde langer dan ik had verwacht, ze zullen het wel druk hebben met al die goede beoordelingen die ze krijgen. Ik vond het eten dan ook erg goed!
31 dec 2017 om 12:30 Op een zaterdag avond om 21:27 besteld, 33 minuten later was het eten er al. Tandoori chicken tikka massala was heerlijk. Al met al een dikke pluim!
30 dec 2017 om 9:25 Food was great as always! They did a mistake with the orders but called right away to try to fix it. Great service!
28 dec 2017 om 18:24 Heel lekker eten naar smaak, chicken tandoori masala heerlijk, heel zachte malse kipstukjes zoals het hoort en ruime porties. Ook samosas waren lekker.