AMBALA TANDOORI

AMBALA TANDOORI 18 jaar een feit. Kwaliteit spreekt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 905 beoordelingen
19 apr 2019 om 11:42 heel goed
14 apr 2019 om 11:34 Goed verpakt lekker snel
9 apr 2019 om 17:19 delivery time pretty long, but i did order for 13 people so oke. food was great and warm, we like it here in the office and ordered it also last week. probably next week again
9 apr 2019 om 8:33 Het eten was goed, maar om 20:10 bezorgen ipv 19:30 op een maandag is wel erg laat
6 apr 2019 om 22:47 Het was weer ontzettend lekker. Frisse salades erbij, lekkere sausjes en het eten zoals altijd heerlijk gekruid
6 apr 2019 om 19:48 Fantastische bezorging!!! Wij stonden vast in de file en de bezorger dacht mee in oplossingen en heeft er voor gezorgd dat wij alsnog lekker ons eten hadden! En ook nog eens heerlijk eten
4 apr 2019 om 19:53 ordered multiple things and they were all good, could be more rice but im happy. nice flavors the vindaloo was not spicy enough in my opinion though
1 apr 2019 om 20:21 Het eten en service is heel goed
31 mrt 2019 om 19:05 Heerlijk smakelijk eten en lekker warm bij bezorgen, ga zo door!!
31 mrt 2019 om 12:35 The order took over an hour and when arrived I wasnt impressed with the taste nor the quality of the food. We ordered Butter chicken which was more like a Korma, the poppadoms were half raw, the vegetable samosas were bland
29 mrt 2019 om 22:00 Eten was erg lekker.
28 mrt 2019 om 22:10 Snel, warm en heerlijk!